Oldalak

2010. július 22., csütörtök

Köszönjük!




Hát, magunk sem gondoltuk a blogunk kezdetén, hogy ilyen jó társaságba csöppenünk általa, de öröm azt tapasztalni, hogy ez bizony összefüggő háló, ami nem csak a magunk megmutatására, de mások munkáinak csodálatára, és elismerő méltatására is szolgál.
Eddig is szívesen olvastuk a kommentekben a dicséreteket, de most ámulva látjuk, hogy egy héten belül kétszer is díjat kaptunk, még hozzá a Kreatív Blogger díjat, egyfelől csipkelelkűtől, másrészről Belindától. Először is köszönjük mindkettejüknek!!!


Akkor a szertartásos 7 dolog magunkról:


1. Kólafüggők vagyunk. Csakis Coca, csakis az eredeti - cukorral, koffeinnel, stb. Évtizedek óta isszuk rendszeresen, és minden híreszteléssel ellentétben még nem marta szét semmilyen szervünket. :)

2. Hivatásos méregkeverők vagyunk - eredeti végzettségünk általános vegyipari technikus.

3. Szeretünk tanulni. Jogsi, számítástechnika, kosárfonás, divattervezés...akármi, ami érdekel.

4. Rajongunk a Gilmore Girls-ért, de ki volt az az elvetemült, aki szappanoperásan Szívek szállodájának fordította a címet?! Emiatt első vetítésekor lemaradtunk pár részről, mígnem egyszer véletlenül odakapcsoltunk, és ottragadtunk.


5. Gyereknek is kreatívak voltunk: pontos tervrajzaink voltak a kukac-, és a hangyaszedőgépről, a "konfektus" lakásról... Ne kérdezzétek, milyenek voltak, arra boruljon radír...

6. Érdekes módon a gyerekek sosem tévesztenek össze minket, csak a felnőttek.

7. Sosem cseréltük még el magunkat, se vizsgára, se randira.


És az az egy blog, ahova (a lánclevelesítés elkerülése végett, lásd Ankith) szeretnénk továbbadni ezt a nagyszerű díjat: Csokifolt.


A díj fényében határozott öntudattal írhatom:


Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése