Oldalak

2011. augusztus 19., péntek

Hol jártunk?

Ezen a héten folyton megyünk valahova. Hétfőn Zoli elment a gyerekekért, aztán együtt elmentünk bevásárolni. Kedden délelőtt itthon lógtunk, de délután a gyerkőcök az Orczy kalandparkban lógtak. Szó szerint. Mi lentről néztük, amint a fák koronái közé másznak, kúsznak, egyensúlyoznak, csúszkáznak, és ami nagyon fontos, megbízhatóan, ügyesen kezelik a biztonsági felszereléseket.

Pókemberek:


Vivi fent, én lent:


Szerdán strandoltunk, illetve, Aquaworldbe mentünk, mivel az időjárás előrejelzés naponta más időt jósolt, így gondoltuk, hogy a tető nem árthat a fejünk fölé. A borsos belépőjegy árak ellenére azt kell, mondjam, megérte. Mindenki jól érezte magát, kipróbáltunk több-kevesebb csúszdát (a gyerekek többet, mi kevesebbet, nekünk már nincs türelmünk annyit sorban állni). Beleugrottunk nagyjából mindenbe, amibe lehetett, kimerészkedtünk a nyitott részre is, mert végül a napos idő jött be. Sokan voltunk, de nem túl zsúfoltan, éppen kellemes zsibongás volt. Erről a napról nincsenek fényképek, vízálló fényképezőgépünk híján inkább nem kockáztattunk. :o)

Tegnap pedig az én kedvemre való expedíciót tettünk, Vivivel elmentünk a Hunyadi utcába, egy kis méteráru shoppingolásra. Beszereztünk egy halom pirosat (itt már száradnak a beavatás után):





... meg pár kistakaró hátlapot:



... no meg egy kis lovas anyagot (Vivit megfertőztem, semmi kétség), mi mást, láttatok már olyan kislányt, aki nem imádja a lovakat? :o)


Kriszti szakértő kezei alatt majd helyes, kis, lovas táskává válik, majd azzal is...

folt. köv.

1 megjegyzés:

Erika írta...

Azok a kis pirosak nagyon vidámak :)
Kíváncsi vagyok, mivé válnak majd ..

Megjegyzés küldése