Oldalak

2017. december 29., péntek

Süni és éléskamrája

Talán az utolsó karácsonyi ajándék, amit még nem mutattunk, Atim fogókesztyűje. Az utolsó pillanatokban varrtam, miután rámutatott, hogy az övé is elhasználódott, nemcsak anyukánké... :o)
Neki farmer mindkét oldal, a rátétminta ezúttal a szokásos, saját süni mintánk, és a bélésből kivágott gyümölcskészlet, ami azért hozzávetőlegesen A betűt is formáz. Mivel nálunk a késtartó tetején tanyázik a kesztyű, ha épp nincs használatban, ezért ez a pár nem is kapott akasztót az oldalába.


Miután felpróbálta, megjegyezte, hogy ebbe aztán megint beletettem rendesen az anyagot, és ez így is van. Mind tenyéroldal felől, mint kézhát oldalon sok réteg van, a maximális hőfokra kapcsolt vasalót hosszasan tudtam benne tartani a tenyeremen. Annyi idő alatt ki lehet venni egy tepsit a sütőből, vagy felengedni egy rántást a csapnál... Komoly minőség ellenőrzés van itt, kérem szépen! :o)

Most pedig az évnyitó slágertermék első darabja következik, januári rendelések picit előrehozva, ha már van időm rájuk. Kihangsúlyozva, hogy nekem a varrás pihenés és hobbi is, tehát szívesen töltöm ezzel is a szabadidőmet, így a két ünnep közt.






Ezek még csak a kötők, méterszám, de...

Folt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése